Individuální výuka je pro každého!

20.4.2022
Jazykové vzdělávání

Nemám čas chodit pravidelně do kurzu

Chcete se učit jazyky, ale nevíte, jestli budete mít čas navštěvovat pravidelně skupinový kurz. Ať už máte nepravidelnou pracovní dobu, jste často pracovně mimo město nebo už máte ve večerních hodinách, kdy skupinové kurzy většinou probíhají nějaký jiný program, právě pro vás je individuální výuka tím nejlepším řešením. Kdy se bude hodina konat totiž záleží pouze na vás (a na možnostech vašeho lektora). Když se Vám například hodina v určitý den nehodí, můžete ji přesunout nebo zrušit a nahradit si ji někdy jindy, stačí jen říct. Individuální kurz totiž nabízí právě tohle – flexibilní rozvrh. A navíc: s individuální výukou už se nebudete moci vymlouvat na to, že jste opravdu zaneprázdněni a jednoduše nemáte čas na jazyky „chodit“. Individuální výuka za vámi do zaměstnání přijde sama.

Mám specifické požadavky na zaměření kurzu

Někdo se chce při studiu jazyka zaměřit více na gramatiku, druhý chce zase spíš konverzovat a rozšiřovat si slovní zásobu, třetí by nejradši rozvíjel svůj psaný projev. Když se tihle tři sejdou ve skupinovém kurzu, ani jeden z nich nebude s kurzem úplně spokojen. Pokud máte o studiu jazyka konkrétní specifické představy - chcete se připravit na přijímací pohovor v angličtině, chcete se zlepšit v psaní formálních dokumentů ve francouzštině nebo potřebujete připravit k maturitě z němčiny – pak právě pro Vás je individuální výuka nejlepší volbou. Zaměření individuálního kurzu se totiž odvíjí pouze od vašich přání. Stačí jen říct, čemu se při výuce chcete věnovat, a my pro vás připravíme studijní plán.

Chci mít lektora pouze pro sebe

Možná jste zkusili skupinový kurz a máte pocit, že se často ani nedostanete ke slovu, možná jste zjistili, že se ve skupině stydíte mluvit, možná jednoduše chcete, aby si lektor povídal jen s vámi. Ať už je to jak chce, i pro vás je individuální výuka jako dělaná. V individuálním kurzu jste sám/sama a je jen na vás jak svůj a lektorův čas využijete. V individuálním kurzu vám prostě nezbývá než se s lektorem nějak domluvit a to je, jak známo, ten nejlepší způsob, jak se v jazycích zlepšit.

Autor
článku

Martin Podhorský

Mohlo by se hodit...