Dárkový poukaz jako ideální dárek

1.12.2021
Různé

Přemýšlíte jak obdarovat své blízké na Vánoce? Chcete opravdu udělat radost a dát něco hodnotného s trvalou hodnotou? 

Nabízíme pár důvodů, proč je dárkový poukaz dobrým řešením. 


Už žádné nechtěné dárky

Kupovat věci, které nikdo nechce, je škoda peněz i času. Zkuste letos darovat službu. Službu v podobě kvalitně připraveného a odvedeného jazykového kurzu, který si navíc obdarovaný sám vybere nebo sestaví. S dárkovou kartou si obdarovaný vybere přesně to, co potřebuje.  


Přispějte na něco většího

S dárkovou kartou IJV dostává obdarovaný možnost osobního rozvoje, jazykového vzdělání, radost ze svých úspěchů a nové zážitky. To zní dobře, co říkáte? 


Dobře vynaložené peníze

Na dárky, které kupujeme, klademe obvykle vysoké nároky. Naše očekávání je často tak silné, že můžeme snadno zapomenout, že naše peníze jsou těžce vydělané a neměly by být bezmyšlenkovitě vyhazovány! Dárková karta zajistí, že nákupy dárků budou produktivní a promyšlené.


Nespěchejte se špatným nákupem

Všichni jsme tam byli – procházení nákupním centrem a kupování dárku těsně před uzavřením obchodů. Dárku, “který se prostě hod”‘, ale o kterém víte, že není to pravé ořechové . Nákup dárkové karty IJV je nejen bez stresu a okamžitý, ale umožňuje obdarovanému pečlivě si vybrat svoji další cestu k osobnímu rozvoji. 


Darujte dárek na dálku

Vzhledem k nejistotě, kterou nám pandemie přinesla, existuje šance, že nebudete moci doručit dárek osobně. Dárkový poukaz IJV dorazí do vaší doručené pošty okamžitě. Poukaz si můžete vytisknout, anebo hnedka poslat dál. Samozřejmě Vám jej i rádi připravíme k vyzvednutí v IJV. 

Pokud si přejete darovat opravdu hodnotný dárek, objednejte si již nyní dárkovou kartu IJV. Je to jednoduché a celé to zvládnete online na www.ijv.cz. Již za pár minut může být poukaz ve Vaší schránce. 

 

Autor
článku

Martin Podhorský

Mohlo by se hodit...