Druhý semestr začíná – pojďte s námi do toho!

6.2.2013
Jazykové vzdělávání

Začít můžete kdykoliv, v kterémkoliv věku a s jakýmkoliv jazykem. Výborným typem kurzu jsou například kurzy 50+, které jsou určeny pro lidi starší 50 let.  V IJV nabízíme jak kurzy angličtiny, tak kurzy němčiny 50+.

Využijte jazyky při cestování!
Možná patříte k těm šťastným, za které vše vyřídí někdo jiný, kdo již nějaký jazyk ovládá. Ale ne všichni máme vždy po ruce svého „tlumočníka“ a proto je lepší se raději spolehnout sám na sebe, ne? Pojďte tedy s námi do toho!

V IJV otvíráme pravidelně třikrát do roka skupinové kurzy pro veřejnost a to za skvělou cenu 2990 Kč za celý semestr. Studenti u nás mají velkou šanci naučit se kompletně nový jazyk.

První krok -  začít!
Začněte právě teď, nový semestr zahajujeme 18. února a všechny skupinové kurzy probíhají v paláci Lucerna na Václavském náměstí.

Druhý krok -  vydržet!
Pokud vás cizí jazyk bude bavit a budete se chtít stále zdokonalovat, nabídneme vám po skončení semestru kurz návazný – vždy ve stejný den a čas.

Úspěch se zaručeně dostaví!
To, zda jste se v hodinách něčemu naučili, si můžete ověřit v létě na dovolené, nebo při jiné příležitosti, která se Vám během roku naskytne.

Znalost jazyků je také velkou výhodou při hledání nového zaměstnání.  A to v jakékoliv profesi, ale o tom zase někdy příště…

Autor
článku

Iveta Pospíšilová
Iveta Pospíšilová
Iveta je vždy ochotná řešit jakákoliv přání našich zákazníků, a z ničeho nemá větší radost, než ze spokojených studentů a z podařeného projektu. Její zodpovědný a nadšený přístup je zárukou pro naše zákazníky, kteří se vždy mohou spolehnout na to, že kurzy pod jejím vedením klapnou.

Mohlo by se hodit...