Novinky v pomaturitním studiu

13.7.2012
Pomaturitní studium

Mluvit, mluvit, mluvit!

Cílem pomaturitního kurzu je nejen připravit naše studenty co nejlépe na mezinárodní zkoušky, ale především naučit je bez problémů komunikovat v angličtině. Víme, že největší slabinou studentů je schopnost mluvit, umět vyjádřit své myšlenky a názory. Proto se od nového školního roku zvyšuje počet hodin věnovaných konverzaci, témata jsou inspirována především aktuálním děním kolem nás (kultura, politika, věda apod.) Naši zkušení lektoři vám ukážou, jak na to! Tréma a nervozita pro vás budou minulostí.

Reálné situace, praktické znalosti

Našim přáním je, abyste školu po roce opouštěli s tím, že angličtinu umíte použít v reálném životě. Proto je pro vás připraveno několik speciálních hodin, na kterých se naučíte, jak napsat bezchybný životopis, vyzkoušíte si pracovní pohovor nanečisto a vypilujete své prezentační dovednosti. To vše pouze v angličtině.

Jdeme s dobou

Od letošního školního roku zapojujeme do výuky on-line studium.  Už nebudete závislí jen na papíře, spoustu úkolů a aktivit budete moci řešit na internetu, nebo přímo ve svém telefonu. Můžete být nestále v kontaktu s lektory a využít velkého množství extra aktivit. Naše multimediální učebna nabízí spoustu možností, jak se bavit a zároveň i učit.

Máme kurz pro každého

Nikdy jste angličtinu nestudovali a jste absolutní začátečník? Nebojte se, máme kurz i pro Vás. Už se nemusíte bát, že kolem Vás v kurzu budou všichni něco umět, a vy nebudete nastavené tempo zvládat. V kurzu Beginners budete brát látku úplně od začátku a pozvolna. Řešení máme i v opačném případě. Pokud jste angličtině věnovali už hodně času a s úrovní B2 nemáte problém, nabízíme vám přípravný kurz na CAE, ve kterém se Vám budou věnovat pouze rodilí mluvčí.

Jsme tu pro vás

Přejeme si, abyste získali co nevíce vědomostí, ale zároveň si užili i spoustu zábavy, abyste vzpomínali na rok v IJV, jako na báječný a užitečně strávený čas. Proto se vám budeme po celý rok poctivě věnovat, a vždy se budeme snažit vyjít vstříc vašim přáním!

Staňte se jedním z pomaturitních studentů IJV, těšíme se na vás!

 

 

Autor
článku

Jitka Novotná
Jitka Novotná
Jitka přistupuje ke klientům s vysokou dávkou profesionality a maximální péčí s cílem přizpůsobit vše jejich individuálním potřebám a požadavkům. Najít nebo zajistit jazykový kurz přesně podle přání klienta pro ni není jen práce, ale i posláním.

Mohlo by se hodit...