Online den otevřených dveří se blíží!

17.3.2021
Pomaturitní studium

Přemýšlíte nad pomaturitním studiem? Jste v maturitním ročníku a nevíte kam dál? Den otevřených dveří je skvělou možností, jak se přesvědčit o tom, že pomaturitní studium je pro vás tou nejlepší cestou. První online den otevřených dveří proběhne již 31. března od 15:00. Stačí vyplnit kontaktní údaje na webových stránkách, nebo nám napsat e-mail a zbytek už zařídíme za vás.

Zajímá vás pomaturitní studium?

Konec školního roku se neodmyslitelně blíží a vy přemýšlíte kam dál? Pomaturitní studium anglického jazyka je ideální volbou pro všechny, kteří se chtějí zdokonalit v anglickém jazyce, odstranit svou jazykovou bariéru a rádi by zkusili třeba mezinárodní jazykové zkoušky. Pomaturitní studium patří mezi velmi intenzivní kurz a díky tomu se vám úroveň anglického jazyka může zvýšit až o dvě úrovně.

Jak bude probíhat online DOD?

Náš den otevřených dveří bude probíhat online prostřednictvím aplikace ZOOM. Máme pro vás připravenou prezentaci, kterou zahájíme v 15:00. Dozvíte se veškeré informace ohledně pomaturitního studia, zmíníme také co jsou to MOCK testy, jak je to se statusem studenta, možnosti doplňkového kurzu a mnoho dalších. Dále budete mít možnost zeptat se nás na vše co vás v oblasti pomaturitního studia zajímá.

Kde se můžu přihlásit?

Přihlásit se můžete klidně hned. Je jen na vás jakou formu zvolíte, můžete se přihlásit buď online přes naše webové stránky, nebo nás můžete kontaktovat telefonicky na číslech 731 298 297, 777 699 778. Dále prostřednictvím emailu na pomaturitni@ijv.cz, kde se vám budeme plně věnovat.

Po registraci vám zašleme email s dostatečnými informacemi spolu s meeting ID, pomocí kterého se na online den otevřených dveří přihlásíte.

Hodil by se vám jiný termín? Podívejte se na stránky IJV, kde najdete další termíny.

Těšíme se na vás ve středu 31. března od 15:00 na ZOOMu.

Vaše IJV

Autor
článku

Noemi Cihlářová

Mohlo by se hodit...