Pomaturitní studium. Na co se těšit v roce 2014/2015?

15.5.2014
Pomaturitní studium

Maturitní zkoušky jsou v plném proudu. Už jen, aby to všechno dobře dopadlo, a hurá! Možností, co dál, se nabízí spousta. Možná jste měli vždycky jasno v tom, že budete studovat vysokou, a těšíte se na přijímačky, možná byste si rádi našli práci, která vás bude bavit, třeba se těšíte na "poslední" prázdniny, sháníte letní brigádu, nebo se chystáte do zahraničí.
Ať už máte plány jakékoli, měli byste vědět, že existuje ještě další možnost, jak smysluplně rok po maturitě strávit. Pomaturitní studium angličtiny v IJV!

A na co se můžete těšit?

MATURITA-2

 

Asi jsem mírně pokročilý

Standardně v IJV otevíráme čtyři jazykové úrovně - úplné začátečníky, mírně pokročilé, středně pokročilé a vyšší středně pokročilé. Nemusíte mít strach, i když jste se angličtinu nikdy neučili, u nás s ní můžete začít. Před začátkem kurzu na vás čekají rozřazovací testy, které bezpečně určí, co už z angličtiny umíte, a které nám pomohou vybrat pro vás nejvhodnější kurz tak, abyste se toho co nejvíce naučili.

Co všechno se naučím?

Studium je koncipované tak, abyste se v průběhu celého roku posunuli o dvě jazykové úrovně! Např. Z úplných začátečníků se po roce stanou mírně pokročilí studenti. Výuka je sama o sobě hodně intenzivní a na vše je v hodinách samozřejmě dostatek času tak, abyste si z každé hodiny co nejvíce odnesli. U nás neproberete jen jednu učebnici za celý rok. Čeká na vás minimálně sedm moderních výukových materiálů a jejich obsah se na konci roku promění v obrovské množství vašich znalostí, které si od nás odnesete.

Aby mě v práci nebo na univerzitě chtěli

Abyste rok studia u nás pořádně zúročili, každý kurz směřujeme k přípravě na mezinárodní zkoušku PET (Cambridge English: Preliminary), FCE (Camridge English: First), CAE (Cambridge English: Advanced). V životopise nebo při přijímačkách na vysokou školu vám mezinárodně uznávaný certifikát zajisté pootevře dveře. Navíc, od roku 2015 se mění formát zkoušky FCE a CAE. My o změnách víme a připravíme vás na jejich úspěšné zvládnutí.

Proč se New Yorku říká město, které nikdy nespí?

Při hodinách se nebudete biflovat slovíčka a gramatiku aniž byste věděli, k čemu vám jsou. Mimo obecného jazyka a přípravy ke zkoušce máte možnost stát se součástí různých projektů. A tak si společně s lektory přichystáte vlastní životopis v angličtině, ztratíte ostych při prezentaci vedené v angličtině, naučíte se rozumět druhému na telefonu i mu odpovědět. V hodinách se samozřejmě dozvíte i něco více o historii, literatuře a zvycích anglicky mluvících zemí, ale čeká na vás samozřejmě mnohem více!

S rodilým mluvčím každý den

Ano, s rodilými mluvčími se opravdu budete potkávat každý den. Naučíte se angličtinu, které každý porozumí. Nečekají na vás pouze fráze z knížek, ale živý jazyk, kterým se domluvíte opravdu kdekoli na světě. Nejen, že vás rodilý mluvčí vytrénuje k tomu, abyste mu rozuměli, ale naučí vás slovíčka a fráze, které z učebnic jen tak nepochytíte.

A jaké jsou další výhody, které na vás v IJV čekají?

- status studenta

- zvýhodněné kurzovné na doplňkový jazyk dle vlastního výběru

- dvě zkoušky (PET, FCE, CAE) nanečisto zdarma, konzultace výsledků

- certifikát o absolvování kurzu

- mezinárodně uznávaný certifikát o úspěšném složení jedné ze zkoušek

- kvalifikovaní lektoři s dlouholetou zkušeností s pomaturitním studiem

- online podpora a výukové aplikace k vybraným učebnicím zdarma

- konverzační hodiny (možnost poznat v hodinách i jiné lektory)

- video hodiny

- návštěva zoo, kavárny, kina apod.

 

U nás je výuka opravdová! Nahlédněte do fotogalerie a komentářů studentů z minulých let.

 

Máte jakékoli další otázky? Neváhejte a kontaktujte nás!

Rádi byste se k nám přišli podívat? Těšíme se na vás na dni otevřených dveří nebo kdykoli jindy!

Autor
článku

IJV

Mohlo by se hodit...