Váš osobní lektor

9.5.2023
Jazykové vzdělávání

Pokud jste na předchozí otázky odpověděli ano, nabízí se otázka další: Co zkusit individuální výuku?

Budete mít lektora sami pro sebe.  Ať už jste začátečník či pokročilý, najdeme pro vás toho pravého lektora. 

Chcete se naučit výborně prezentovat v angličtině? Jedete na dovolenou do Dubaje a rádi byste předtím získali základy arabštiny? V Německu se bez problémů domluvíte, ale obchodní dopisy jsou pro vás oříšek?  Žádné vaše přání nezůstane nevyslyšeno. Máme rádi výzvy. Kurz vám ušijeme na míru podle vašich potřeb.

Nemusíte nikam cestovat. Lektor přijde za vámi do zaměstnání nebo můžete studovat v jedné z mnoha našich příjemných učeben v Paláci Lucerna. Časově se vám zcela přizpůsobíme.

Shrňme si pět nejdůležitějších důvodů, proč studovat individuálně:

1. Nebudete ztrácet čas: Lektor se zaměří na to, co je pro vás skutečně důležité.

2. Vyberete si čas a místo výuky, které vyhovují vám.

3. Výuka je flexibilní – můžete hodiny rušit, přesouvat či měnit zaměření kurzu, podle toho, co se právě potřebujete naučit.

4. Chcete se naučit exotičtější jazyk, který aktuálně není v nabídce skupinových kurzů – například norštinu, turečtinu či japonštinu.

a pátý, nejdůležitější důvod: Naučíte se mluvit, ať chcete nebo ne.

A hlavně nezapomeňte, že učení se cizím jazyků je zábava, která by vás neměla nijak stresovat. I když vám třeba ve škole tvrdili pravý opak. 

Dopřejte si luxus mít svého osobního lektora, který se vám bude plně věnovat. Pokud jste s naší výukou spokojeni, řekněte to svým kolegům v zaměstnání. Rádi vymyslíme pro vaši firmu vzdělávací projekt tak, abyste mohli vy studovat ještě výhodněji. Zeptejte se svého zaměstnavatele, zda je pro něj důležité, aby jeho kolegové skutečně uměli cizí jazyky.

Budeme se na vás těšit.

Autor
článku

Martin Podhorský

Mohlo by se hodit...